fbpx

Heerlijk als tussendoortje, zowel voor jou als voor de kleine. Dit recept is genoeg voor een volwassene en een kleintje. Je hebt het hartstikke snel gemaakt met weinig ingrediënten. Lekker veel eiwitten en fruit, dus het vult goed en nog echt smullen ook!
Ik ben eerst met Veere verse aardbeien uit de tuin gaan plukken, daarna hebben we dit hapje gemaakt. Zo leert ze al vroeg waar haar eten vandaan komt.

Benodigdheden

Kersen (vers of diepvries, ontpit)    200 gram
Kwark                                                    200 gram
Aardbeien                                            100 gram
Sesamzaad                                           theelepel
Rozijnen                                                1 handje

Bereiden

Neem een keukenmachine en doe daar de kwark en de kersen in. Pureer tot er een bijna glad geheel ontstaat. Snijd de kroontjes van de aardbeien en snijd ze daarna in plakjes.
Doe de kersen-kwark in twee kommetjes (2/3 voor jou en 1/3 voor je baby) en leg de aardbeien en de rozijnen erop. Besprenkel daarna met sesamzaad.

 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief