fbpx

Ik geef Veere het liefst water of thee te drinken. Gelukkig drinkt ze dit ook goed, maar altijd hetzelfde drinken is wel erg saai. Daarom heb je met deze ijsblokjes een leuke twist aan water, geen toegevoegde suiker en toch een fruitsmaakje. Puur fruit en kruid, gezond en erg lekker. Lekker voor alle leeftijden, ik drink ook graag een glaasje mee van dit drankje :). Lekker met bijvoorbeeld watermeloen, mango, galia meloen, ananas, framboos of perzik.

Of combineer fruit met kruid, dus bijvoorbeeld watermeloen- thaise basilicum, mango-munt en aarbei-basilicum!

Pureer voor de ijsblokjes fruit of fruit en kruid en vries de fruitpuree in als ijsblokjes. Neem om het drankje te maken een glas water en voeg naar smaak fruitblokjes toe. Ik vind 1 blokje per 50 ml water lekker, maar maak de smaak zo sterk als je zelf lekker vindt. Varieer ook met water met prik of combineer verschillende smaken!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief