fbpx

In het eerste trimester van je zwangerschap is het super belangrijk om gezond te eten, maar veel vrouwen voelen zich erg misselijk. Zelf was ik niet echt misselijk als ik maar heel veel at. Ik moest echt de hele dag door eten om niet misselijk te worden. Dan zijn kleine hapjes/tussendoortjes wel fijn. Dit tussendoortje is zowel gezond als voedend dus erg geschikt tijdens het eerste trimester.

Benodigdheden

Kersen (vers of diepvries, ontpit)    100 gram
Kwark                                                   100 gram
Aardbeien                                            50 gram
Sesamzaad                                          1/2 theelepel
Rozijnen                                               1 handje

Bereiden

Neem een keukenmachine en doe daar de kwark en de kersen in. Pureer tot er een bijna glad geheel ontstaat. Snijd de kroontjes van de aardbeien en snijd ze daarna in plakjes.
Doe de kersen-kwark in twee kommetjes (2/3 voor jou en 1/3 voor je baby) en leg de aardbeien en de rozijnen erop. Besprenkel daarna met sesamzaad.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief