fbpx
Het klinkt misschien raar om groenten door de havermout te doen, maar… Het is super lekker en bovendien een makkelijke manier om gedurende de dag al groenten binnen te krijgen. Ik eet deze havermout graag samen met Veere, zij smult er ook van!

Benodigdheden voor een grote en een kleine portie

Havermout 60 gram
Amandelmelk 400 ml
Wortel 100 gram
Appel 1 stuk
Peer 1stuk
Bosbessen en frambozen uit de vriezer klein handje
Snufje kaneel
Rozijnen klein handje

Bereiden

Verwarm de havermout in de amandelmelk, breng aan de kook en laat 3 minuutjes zacht koken. Doe kaneel en de rozijnen erbij en zet het vuur uit. Schrap intussen de wortels of gebruik geschrapte worteltjes uit de koeling. Schil de appel en de peer en verwijder de klokhuizen. Neem een keukenmachine en maak de appel en de wortel samen fijn tot kleine stukjes. Snijd de peer in plakjes. Meng het appel-wortelmengsel en de peer door de havermout. Garneer de havermoutpap met bosbessen, frambozen en peer. Smakelijk eten!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief