Deze frisse salade is heerlijk in de zomer. Ook heel fijn om bij de lunch te eten of mee te nemen als je gaat picknicken.

Benodigdheden

Halve komkommer
200 gram peultjes
1 venkel
1 sinaasappel
1 paksoi
1 rode ui

1 eetlepel sesamolie
2 eetlepels sushi azijn
1 teentje Knoflook

Bereiden

Snijd de rode ui in dunne ringen, giet de azijn eroverheen en laat even trekken. Snijd de venkel heel dun en maak de peultjes schoon. Kook ze samen een paar minuten in weinig water met zout. Snijd de paksoi en de komkommer in stukjes. Pers de knoflook en meng met de olie, azijn en rode ui. Schil de sinaasappel, snijd eventueel de velletjes weg en halveer de partjes. Meng alle ingredi├źnten. Smakelijk eten!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief