fbpx

Borstvoeding

Inmiddels is Rosa alweer 3 maanden, dat betekent dat ik haar ook al drie maanden mag voeden. Ook bij Rosa vind ik het weer een fantastisch ritueel en geniet ik van onze voed-momenten samen.
Ik kan me nog herinneren dat toen Sterre net geboren was, Veere het me altijd lastig maakte als ik Sterre ging voeden. Ze kon dan ineens heel stout doen. Dat had ik nu in het begin weer met Veere en Sterre samen, maar inmiddels is de rust wedergekeerd en laten ze me meestal even met rust als ik aan het voeden ben. Even een momentje volle aandacht voor Rosa dus.

Bij Rosa ging het voeden vanaf het begin super makkelijk, bij Veere en Sterre had ik wel wat opstartproblemen en hele pijnlijke borsten, dat heb ik bij Rosa nauwelijks gehad. Wat nu dan wel weer jammer is, is dat ik nog steeds elke nacht 1 of vaak wel 2 keer moet voeden. Veere en Sterre sliepen bij 3 maanden al lang door, dat is dus wel even wennen. Dat nachtelijke voeden kost me wel veel energie, dus zorg ik extra goed voor mezelf! Elke dag geniet ik van heerlijke, zelfgemaakte sapjes. Alleen met een momentje me-time, of samen met iedereen die thuis is.

Hier het recept voor een van mijn favoriete smoothies! Ik heb hem gemaakt van palmkool uit de tuin, maar boerenkool doet het ook prima in deze smoothie.

Smoothie met palmkool of boerenkool

 

Benodigdheden voor 2 personen

1 grote rijpe banaan
250 ml amandelmelk (ongezoet)
1 dadel zonder pit
Flinke hand boerenkool of palmkool
Eetlepel pindakaas

Bereiden

Doe alles ingredi├źnten in een blender en mixen maar tot je een gladde smoothie hebt ­čÖé

Schrijf je in en ontvang het ebook in je mail

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de checklist in je mail

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Download mijn gratis e-book - Hoe wordt je baby een goede eter?

Je ontvangt het e-book in je mail

Dank je voor je inschrijving!