fbpx

Cursusaanbod 

Je baby mag gaan eten, super leuk! Grote kans dat je onzeker bent over hoe je dit het beste precies aan kunt pakken. Ik heb aantal online cursussen ontwikkeld waarbij ik je stap voor stap meeneem in de wereld van babyvoeding.

Een online cursus is heel handig als je maar beperkt tijd hebt, je kunt namelijk helemaal zelf kijken wanneer het jou uitkomt om ermee aan de slag te gaan.

In het eerste jaar waarin een baby leert eten onderscheid ik twee fases.

Fase 1 – vanaf 4 maanden.

In deze fase gaat je baby de eerste oefenhapjes eten. Het leren kennen van (gezonde) smaken en structuur en daarbij het verlagen van de kans op allergieën staan hierin centraal.

Fase 2 – vanaf 6 maanden.

Hier ga je opbouwen van oefenhapjes naar babyhapjes. Je gaat smaken combineren en veel nieuwe producten laten proeven. In deze fase bouw je op tot je baby voor een groot deel met de pot mee kan eten (bij ongeveer 12 maanden). De overgang van gepureerde hapjes naar stukjes, maar ook broodbeleg, drinken, tussendoortjes en de psychologie van het leren eten krijgen aandacht in dit deel van de cursus.

Wat kun je verwachten als je deelneemt aan een online cursus babyhapjes maken?

A

Je kunt zelf lekkere en gezonde hapjes maken voor je baby

A
Door je goede voorbereiding hoef je niet meer elke avond iets aparts voor je baby maken, dat maakt je avond relaxter
A
Je hebt de kans op allergieën bij je kindje verkleind
A
Je kindje is gezellig aan tafel en eet goed mee
A
Je vriezer ligt vol met gezonde en lekkere babyhapjes
A
Je baby heeft de pure smaak van groenten en fruit leren kennen en accepteert nieuwe smaken makkelijker
A
Je hebt zelfvertrouwen gekregen en weet nu hoe je je baby kan begeleiden bij leren eten
A
Je baby heeft de basis gelegd voor een gezond eetpatroon

De cursus LEKKER LEREN ETEN is de meest complete cursus die ik aanbied. Fase 1 en 2 worden uitgebreid besproken in deze cursus. Je leert dus oefenhapjes maken als je baby 4 maanden is en het daarna opbouwen in de tweede fase. Je hebt plezier van deze cursus en krijgt lessen in leren eten tot je baby ongeveer 1 jaar is.

Ik heb alles voor je uitgedacht en uitgewerkt om het  voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Maak gebruik van checklists, boodschappenlijstjes, eetschema’s en nog veel meer.

Met deze cursus krijg je toegang tot een online omgeving waar je naar alle lessen kunt navigeren. In deze lessen vind je bijbehorende filmpjes, uitleg, bestanden en benodigdheden. De cursus volg je dus op een moment dat het voor jou uitkomt.

Je houdt altijd toegang tot de cursus, bij een tweede, derde of vierde kindje kun je hem dus gewoon weer gebruiken 🙂

De cursus LEKKER LEREN ETEN -fase 1 richt zich op maand 4 tot en met 6. In deze cursus krijg je alle tools, benodigdheden en uitleg om binnen twee uur alle babyhapjes voor de eerste twee maanden voor te bereiden. Je krijgt ook een dagschema zodat je ziet wat je je baby elke dag het beste kunt geven. Deze online cursus wordt aangeboden via de mail. 

Verzekerd bij CZ met een aanvullende jongeren, gezinnen of 50+ verzekering? Dan krijg je een speciale CZ cursus -Lekker Leren Eten – vanaf 2021 geheel vergoed! Je koopt eerst de cursus en declareert hem vervolgens bij CZ. 

Schrijf je in en ontvang het ebook in je mail

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de checklist in je mail

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Download mijn gratis e-book - Hoe wordt je baby een goede eter?

Je ontvangt het e-book in je mail

Dank je voor je inschrijving!