fbpx
Mijn missie is om baby’s een gezonde start te geven. Ik ben ervan overtuigd dat je goed voelen de basis is voor een gelukkig leven.
Mama Roos

Wie ben ik

Ik ben Roos en ik ben trotse mama van Veere (4), Sterre (2) en Rosa (0).
Ik werk als docent Food Innovation en ik ben ondernemer. Ik heb zelf een achtergrond in voeding en in psychologie. Het combineren van goede voeding met de kennis van psychologie en eetgedrag zet ik in om baby’s en peuters goed te leren eten.

Zwanger worden

Toen ik heel graag zwanger wilde worden ben ik mij gaan verdiepen in voeding en zwangerschap en toen Veere werd geboren in voeding en baby’s. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat een goed begin, zeker ook op eet-gebied, heel belangrijk is voor de ontwikkeling van een gezond en gelukkig kind.

Anderen inspireren

Ik wil graag zo veel mogelijk ouders laten zien hoe leuk, lekker en gezond eten kan zijn! Ik heb gemerkt dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om je kind een goede en gezellige eter te maken, zelf heb ik twee meiden die alles lusten. Ik inspireer je graag met mijn recepten, inzichten, blogs en cursussen zodat jij dit in je eigen gezin kan gebruiken.

Contactinformatie

mamarooskookt@gmail.com
kvk-nummer 74766058

 

 

Met mij idee voor babyvoeding was ik finalist bij het tv-programma De Nieuwe Lekkerbek van Omroep MAX. De jury (onder andere Alain Caron en Robert Kranenborg) vonden mijn hapjes heel lekker, makkelijk in gebruik en een hele goede basis voor een volgende generatie.

Schrijf je in en ontvang het ebook in je mail

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de checklist in je mail

Je bent succesvol ingeschreven voor mijn nieuwsbrief

Download mijn gratis e-book - Hoe wordt je baby een goede eter?

Je ontvangt het e-book in je mail

Dank je voor je inschrijving!