baby's en peuters

Samen een gezond eetpatroon opbouwen

Gezond leren eten met coaching van Mama Roos

Een goede relatie met eten opbouwen

Voor een gezond kindje en gezellige etentjes met je gezin!

cursus babyvoeding

Herken je dit?

 • Je verlangt naar gezellige etentjes met je gezin
 • Je wilt het heel graag goed doen voor je kindje
 • Je gunt je kind een goede relatie met eten
 • Je voelt je onzeker over de voeding van je kindje
 • Je wil graag een gezond en gelukkig kindje

Een gezond eetpatroon met behulp van Mama Roos

Dit traject is voor jou als je echt voelt dat je je kind gezond wil leren eten

Je ontvangt persoonlijke begeleiding waardoor je je zeker voelt over je aanpak.


Een kindje die een goede relatie met eten heeft opgebouwd

 • Is gezellig aan tafel
 • Smult van gezonde voeding
 • Zal zich niet over-eten
 • Eet wat zijn lichaam nodig heeft op dat moment

Toegang tot mijn cursussen EN persoonlijke coaching

Wat kun je verwachten?

- Persoonlijke intake om jouw situatie, wensen en verlangens helder te krijgen

- Altijd binnen 48 uur antwoord op jouw persoonlijke vragen via whatsapp van Mama Roos tot je kindje 2 jaar oud is

- Toegang tot online cursus babyvoeding

- Toegang tot online cursus peuters leren eten

- Elke maand een live masterclass

- Prentenboek van Mama Roos over gezonde voeding

- Toegang tot online community om te sparren met andere ouders

De eerste 1000 dagen, HET fundament voor een gezond leven

Mama Roos met rosa

Resultaten met het traject

 • Je kindje heeft de basis gelegd voor een gezond eetpatroon
 • Je hebt de kans op allergieën bij je kindje verkleind
 • De eerste 1000 belangrijkste dagen van een gezond leven heb je goed doorlopen
 • Je kindje is gezellig aan tafel en eet goed mee
 • Je hebt zelfvertrouwen en weet nu hoe je je kindje kan begeleiden bij leren eten

Al ruim 1400 ouders gebruiken methodes van Mama Roos

€ 2499,-
€ 1499,-

Traject Lekker Leren Eten

- Persoonlijke intake 

- Persoonlijke coaching via whatsapp

- Toegang tot online cursus babyvoeding

- Toegang tot online cursus peuters 

- Elke maand live masterclass(es)

- Een prentenboek over gezonde voeding

- Toegang tot online community 

Met veel plezier hebben we de cursus gevolgd en veel nieuwe en nuttige inzichten opgedaan. Het is fijn om bewust met gezonde voeding bezig te zijn en zeker ook in het licht van, en voor en met, onze dochter nu al een goede basis te leggen en gezonde eetgewoontes aan te leren. De cursus gaf hiervoor veel nuttige tips en handvatten. Top ook de tips om bijna oneindig te combineren met groenten en fruit. Raad de cursus van harte aan.

Baby bakje
Sander en Reina

Het was voor mij erg bevrijdend dat ik als nieuwe mama niet ook nog heb hoeven nadenken over gerechtjes en wat de kleine wel of niet zou mogen eten. Het is allemaal nieuw, dus ergens bij geholpen worden is enorm fijn! Je wordt door Mama Roos meegenomen in wat goed is voor je kleine en wanneer je pas moet beginnen met de hapjes en hoe je de hapjes het beste kan maken. Ik vind de cursus echt een aanrader voor alle beginnende ouders!

Baby arnella
Arnella en Mateo

Als “nieuwe” moeder was ik erg zoekende hoe ik mijn baby het beste kon laten kennismaken met het eten van vast voedsel. Ik ben erg blij dat ik Roos heb gevonden.

baby met babyhapje
Chantal en Saar

Ik was als kersverse moeder nog erg onzeker over hoe ik alles het beste kon bereiden. Met de cursus van Roos, vol goede tips en tricks werd het een makkie. Zeker een aanrader!

Mama en baby
Elke en Liz

Ik heb ontzettend veel gehad aan de cursus. Het gaf me zekerheid dat ik alles goed deed in het begin en in de loop van tijd gaf het me vooral een makkelijke manier om mijn dochter altijd vers en gevarieerd te laten eten.

Mama en baby
Eva en Mia

Wat ik zo fijn vind aan de cursus is dat onze zoon stap voor stap nieuwe (gezonde) smaken leert eten. Hij proeft de pure smaken van de verschillende groentes die ik in een handomdraai voor hem klaar kan maken. De cursus biedt alles wat wij nodig hebben om een goede start te maken aan het leren eten. Het is ontzettend leuk (en voor mij ook heel leerzaam) om dit voor hem te kunnen doen.

Fruithapje
Corine

Door de cursus was het makkelijk om ons zoontje kennis te laten maken met verschillende soorten groente en fruit. Ik vond de 60-dagen schema's heel handig, lekker afwisselend en nooit na hoeven denken wat je nu weer gaat geven. Met ondertussen de geruststellende gedachte dat een expert er al over heeft nagedacht wat je wanneer mag geven en hoe vaak om je kleintje eraan te laten wennen.

mais getekend
Sandra

Wat ik fijn vond aan deze cursus is dat het heel duidelijk geschreven is. Met een handig overzicht wat je elke dag voor hapje aan je kleintje kan geven.

Echt een goede start voor je kleintje om smaken te leren kennen. Ik ben nu zwanger van mijn 2e kindje en daar ga de cursus ook zeker weer bij gebruiken.

biet getekend
Christel

Ik ben heel blij met de cursus van Roos kookt. Naast inspiratie voor wat te geven (Ik zou zelf bijvoorbeeld nooit op pastinaak zijn gekomen), werkt het systeem met invriezen heel makkelijk. Bij mijn eerste dochter heb ik best wel vaak potjes gegeven door de week, wat niet geholpen heeft om haar een goede eter te maken doordat alles redelijk hetzelfde smaakt. Door het systeem van de ijsblokjes ben je 1 middag druk met koken om vervolgens ruim een maand voldoende eten te hebben.

Larissa Oostenrijk 

Het is een super leuke en toegankelijke cursus. Fijn om alles in je eigen tijd te kunnen doen met alle gegeven tips. Emma, onze dochter was gek op alle hapjes en genoot ontzettend. Nu nog steeds is ze gek op groente en schuift ze alles graag naar binnen. Het schema vonden we erg fijn, zo kreeg ze de diverse groentes en fruit gevarieerd binnen en kon ze alles proeven. Echt super!' 

Kirsten van Veen en Emma

Als je kindje vier maanden wordt, is het zover: het eerste hapje! Maar hoe doe je dat dan? Zonder Mama Roos had ik niet goed geweten hoe ik van mijn dochter een eter moest maken, laat staan een goede eter! Met filmpjes, recepten, boodschappenlijstjes en uitleg met een professionele onderbouwing zorgt mama Roos voor een vliegende start op het gebied van eten! En dat alles verpakt in een superleuke lay-out! Ik ben enthousiast en Saar is dat ook :-)!

Joyce Thönnissen en Saar

Gaan we samen aan de slag?