groenten in moestuin

Over Mama Roos

Mijn missie is om baby’s en peuters een gezonde start te geven door middel van voeding.

Ik ben ervan overtuigd dat je goed voelen de basis is voor een gelukkig leven.

Ik ben trotse mama van Veere (5), Sterre (3) en Rosa (1).
Mijn achtergrond in voeding, onderwijs en psychologie komt terug in mijn cursussen waarmee ik al ruim 1250 ouders geholpen heb. Ook mijn ervaring als mama en interesse in spelenderwijs leren vind je terug in mijn blogs, recepten, podcasts en cursussen. 

De eerste 1000 dagen (moment van conceptie tot een kindje van 2 jaar) van een mensenleven hebben grote invloed op de gezondheid van een kind op dat moment en in zijn verdere leven. In deze jaren legt een kind de basis voor een eetpatroon. 

Een super belangrijke fase dus! Daarom richt ik me graag op (ouders van) baby's en peuters.

Roos met idee babyvoeding bij neiuwe lekkerbek

Met mijn idee voor babyvoeding was ik finalist bij het tv-programma De Nieuwe Lekkerbek van Omroep MAX. De jury (onder andere Alain Caron en Robert Kranenborg) vonden mijn hapjes lekker, makkelijk in gebruik en een hele goede basis voor een volgende generatie :-)
Ook van ouders kreeg ik hele enthousiaste reacties!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Makkelijk variëren

Ik ben helemaal enthousiast over de cursus van Roos! Bij mijn eerste dochter maakte ik ook de babyhapjes al zelf, maar op deze manier is het veel makkelijker om te variëren en dus veel verschillende smaken aan te bieden. Het scheelt je ook heel veel tijd!
mama jeske en baby suus

Mama Jeske en baby Suus

De recepten zijn makkelijk
Dankzij de recepten en het schema van Mama Roos wist ik precies wat ik ons zoontje kon gaan geven vanaf 4 maanden. Ook groentesoorten die wij zelf amper eten zoals pastinaak. De recepten zijn heel gemakkelijk en heb je zo gemaakt. Daarna kan het leukste stuk beginnen; alles samen proeven en ontdekken!
Papa Michiel en baby Loek
Papa Michiel en baby Loek
Steuntje in de rug

De cursus van Roos was voor mij het steuntje in de rug. Ik was als kersverse moeder nog erg onzeker over hoe ik alles het beste kon bereiden. Met de cursus van Roos, vol goede tips en tricks werd het een makkie. Zeker een aanrader!

Elke en baby liz
Mama Elke en baby Liz