Dol gelukkig!

Positieve test!!

Wij zijn dol gelukkig! De zwangerschapstest is positief!
Ik had het wel een beetje verwacht want ik had enorme hongeraanvallen de afgelopen dagen. Dat heb ik één keer eerder gehad, toen ik zwanger was van Veere. Toen ben ik zelfs een keer midden in de nacht naar beneden gegaan om te eten, dat doe ik normaal dus echt nooit.

Ik ben dit weekend een weekend weg geweest naar zweden waar een vriendin van mij woont. Ik heb al geen alcohol gedronken (gelukkig niet voor niks) omdat ik al zo’n vermoeden had… het was wel raar om te vertrekken, ik had zo mijn  vermoedens maar kon nog niet testen, dus we wisten niks zeker. Bij thuiskomst samen met Rolf meteen met  een zwangerschapstest gepakt en ja hoor! Het is raak! Veere is ook erg blij, al heeft ze natuurlijk nog geen idee waarom, maar ze gaat mee in ons enthousiasme. We springen met z’n drieën door het huis van vreugde!

Heel spannend

Maar, ik vind het ook spannend, op een hele andere manier dan bij Veere, toen was het echt eng omdat ik geen idee had wat we konden verwachten. Nu zitten de angsten op een ander vlak, ik vraag me nu af of ik Veere dan nog wel genoeg aandacht kan geven en of ik nog wel goed van mijn kinderen kan genieten als het weer druk wordt met voeden, verschonen en in slaap wiegen.  Ik ben benieuwd naar alle reacties, ik verwacht dat het veel minder een verrassing zal zijn dan bij Veere. Iedereen verwacht toch ergens dat er ook een tweede kindje komt, soms wordt er zelfs al gevraagd wanneer het zo ver gaat zijn. Vriendinnen weten ook dat we er weer mee bezig zijn, sommige vriendinnen zitten nu in hetzelfde proces, ik hoop dat zij ook snel een positieve test in handen hebben zodat we samen van de mini-mensjes in onze buiken kunnen genieten.

Vertellen

Binnenkort gaan we het vertellen, nu nog een leuke manier bedenken waarop we dit mooie nieuws gaan delen!