Zwangerschap

Zwangerschap

Vind hier alle informatie over zwangerschap en gezond eten. Wat kan jij doen om je baby te helpen een goede eter te worden terwijl je zwanger bent? Hoe zorg je goed voor je eigen lichaam? Hoe helpt jouw voeding om je baby een goede start te geven?

Zwanger worden

Als je zwanger wilt worden is het belangrijk dat je een zo gezond mogelijk lichaam hebt, in een gezond lichaam groeit je kindje straks het beste en hiermee zorg je voor een goede basis. Het is zelfs zo dat voeding je vruchtbaarheid kan beïnvloeden. Zowel die van de man als van de vrouw. Als je dus samen beslist een wonder op de wereld te willen gaan zetten is het erg belangrijk om allebei op jullie voeding te letten. 

Zwanger zijn

Yes, je bent zwanger! Gefeliciteerd!
Tijdens de zwangerschap is het zowel voor de mama als voor het kindje heel belangrijk om gezond te eten. Hierdoor kan je baby zich goed ontwikkelen en heb je als mama minder kans op en last van kwaaltjes. Ook leert je baby al wennen aan de smaken die jij als mama vaak eet, je vruchtwater gaat namelijk smaken naar wat jij hebt gegeten. wist je dat een baby een smaak die hij vaker proeft steeds lekkerder gaat vinden? Hoe vaker hij bepaalde smaken in de buik dus al kan proeven, hoe lekkerder het voor hem wordt.