1 jaar! Voor het eerst taart eten :-D recept voor leuk taartje
1 jaar! Voor het eerst taart eten :-D

De tijd vliegt

Wat gaat de tijd snel! Het eerste jaar van Veere is echt voorbij gevlogen. Wat een leuke dingen hebben we samen meegemaakt.

Ze heeft leren omrollen, zitten, staan, kruipen, dansen en zelfs al lopen. Ze heeft 5 tanden gekregen. Ze kan heel goed lachen en aangeven wat ze wilt. Ook is ze de hele dag aan het brabbelen, en zegt ze al een paar woordjes. Ze kan in haar handjes klappen, zwaaien en natuurlijk ook al zelf eten! (als ik het maar kan accepteren dat alles vies wordt ;-)) Op dit moment vind ik het het leukst om met haar te wandelen in het bos, en haar zelf stukjes te laten lopen. Ze vindt alles interessant en de moeite waard om te gaan bestuderen. En ze is dan zo vrolijk!

Om het te vieren krijgt ze haar eerste taart. Een taart helemaal voor haarzelf. Met natuurlijk nog maar één kaarsje, dat er nog maar velen mogen volgen!

Benodigdheden

Eierkoeken 3 stuks
Kwark 6 eetlepels
Frambozenjam 1 theelepel
Bosbessen 10 stuks
Frambozen 10 stuks

Bereiden

Meng eerst de kwark met de jam. Leg een eierkoek op een bord. Doe daar 1/3 van het kwarkmengsel overheen, smeer uit over de hele koek en leg dan weer de volgende eierkoek erop. Dit doe je ook met de tweede en derde laag. Dan snijd je de bosbessen doormidden. Versier de taart met frambozen, bosbessen en natuurlijk één verjaardagskaarsje!

Veere mocht deze taart gewoon helemaal zelf met haar handen eten. Ze at eerst netjes al het fruit op, en begon toen met haar hele handen alles onder te smeren, geweldig om te zien!  Het fruit heb ik nog bijgevuld.

Josephine
Door

Josephine

op 16 Jan 2018

Wat een leuke taart voor Veere, die ga ik onthouden! Net als je andere recepten, leuk!

Reactie plaatsen