Mijn eerste prentenboek! Prentenboek - Groenten en fruit?
Mijn eerste prentenboek!

Heel trots op mijn eerste prentenboek

Ik ben heel trots! Mijn eerste prentenboek is namelijk een feit. Het prentenboek is een kinderboek dat helemaal past bij mijn missie – namelijk peuters en kleuters een goed gevoel geven bij groenten en fruit. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit ervoor zorgt dat je groenten en fruit ook automatisch lekkerder gaat vinden.

Inspiratie

Mijn inspiratie voor dit boek kwam van een kraamcadeautje dat ik kreeg voor Veere, een ABC- poster met groenten en fruit. Gemaakt door mijn vriendinnen, speciaal voor Veere.Ik vond die poster zo mooi geworden dat ik er graag nog iets mee wilde doen. Ik ben toen allemaal rijmpjes gaan schrijven bij de groente – en fruitsoorten van de poster. Uiteindelijk (en dus drie jaar later) is daar dit kinderboek uit ontstaan. Heel mooi geïllustreerd, in eerste instantie door mijn vriendinnen en later aangevuld en vormgegeven door Ben –  een hele goede vormgever en de vriend van een van mijn vriendinnen.

Veere is enthousiast! Zo lief, ze laat het boek aan anderen zien en zegt trots dat ik het heb gemaakt en dat ze het héél mooi en leuk vindt 😀

Veel voorleesplezier gewenst!

Ik hoop dat jullie er ook enthousiast van worden!

Voorkant prentenboek

Marit
Door

Marit

op 26 Nov 2023

Is het boek nog verkrijgbaar?

Reactie plaatsen