De Nieuwe Lekkerbek Deelname aan de nieuwe lekkerbek
De Nieuwe Lekkerbek

Deelname aan de nieuwe lekkerbek

Wat een toffe ervaring! Ik heb meegedaan aan de Nieuwe Lekkerbek met mijn concept voor babyvoeding. Kleine blokjes ingevroren groentepureertjes die je zelf kunt combineren tot nieuwe hapjes. Precies zoals je hier op mijn site ook vindt. Na  geweldig commentaar van de jury bij de auditieronde, werd ik een van de eerste finalisten! Daar ben ik heel trots op! Ik heb uiteindelijk 6 smaken verpakkingen voor Mama Roos ontwikkeld, voor baby’s vanaf 4 maanden, vanaf 6 maanden en vanaf 8 maanden.

Met deze producten kun je zelf weer honderden smaakcombinaties maken. Hopelijk komt het product in het vriesschap te liggen en kunnen jullie er allemaal van genieten. Tot die tijd nog lekker zelf aan de slag met het maken van pureetjes dus.

Buiten mijn comfort zone

Het was zo’n leuke ervaring omdat het helemaal buiten mijn comfort zone was, super spannend om voor tv mijn concept te presenteren en al helemaal omdat een professionele jury het ging beoordeling en proeven. Ik was echt zenuwachtig, maar achteraf kreeg ik er zoveel energie van! Ik ben heel trots op mezelf dat ik dit heb gedurfd. Wel erg grappig om onder andere Robert Kranenborg en Alain Caron babyvoeding te zien proeven. Ik was ook erg benieuwd naar hun commentaar, maar ze vonden het gelukkig erg lekker! Alain heeft zelfs zijn hele (baby)bakje opgelepeld. Zelf ben ik ook altijd enthousiast over de smaken van de hapjes.

Ik vind dus ook dat veel mensen een verkeerd beeld hebben bij babyvoeding omdat veel mensen al bij voorbaat denken dat het niet lekker is.

Ik was wel finalist, maar helaas heb ik niet gewonnen. Toch heb ik absoluut geen spijt van mijn deelname. De ervaring was echt heel tof, en ik heb zo aan veel mensen mijn concept kunnen laten zien en het weer verder ontwikkeld. Ik hoop jullie binnenkort te kunnen vertellen dat mijn concept in de winkels ligt, maar daar zal nog wel wat werk aan vooraf gaan.

koken nieuwe lekkerbek

Reactie plaatsen