Vriessysteem babyhapjes

Babyhapjes invriezen

Invriezen van babyhapjes

Yes, je gaat zelf babyvoeding maken! Goed bezig :-)

Om te voorkomen dat jij elke avond in de keuken een apart hapje voor je baby staat te maken, ontwikkelde ik een super handig systeem om te gebruiken. Dit systeem werkt perfect voor het maken van babyhapjes die je in no-time op tafel hebt staan.

Door de vriezer te gebruiken, blijven je hapjes lang vers en blijft de smaak blijft goed. Op het moment dat jij een hapje aan je baby wil gaan geven heb je het al op voorraad, je hoeft het alleen nog maar te combineren en op te warmen. 

Op deze manier kunnen verse babyhapjes dus net zo makkelijk zijn als kant en klare voeding. Maar dan met een goed gevoel en een echte heerlijke smaak.

Finalist de nieuwe lekkerbek

Met mijn vernieuwende idee voor babyvoeding deed ik in de zomer van 2018 mee aan het programma De Nieuwe Lekkerbek van omroep MAX. Ik stond met dit idee in de finale van het programma. Ik kreeg zo veel enthousiaste reacties van ouders na mijn deelname dat ik het principe wat ik daar presenteerde heb verwerkt in een cursus. 

De super enthousiaste reacties van de jury en kijkers heb ik een cursus ontwikkeld zodat ik heel veel ouders kan helpen om dit zelf toe te passen voor hun baby. Hiermee leren baby's de echte smaak van groenten en fruit kennen, en leren ze gezond eten zonder dat het jou veel tijd kost. 

Plannen, het is zo druk!

Met een baby een plannen erg belangrijk! 

Je hebt het al super druk met slaapjes, je baby verzorgen, melk geven en natuurlijk moet je ook nog voor jezelf zorgen. 

Ken je dat, dat je zelf rond de lunch pas aangekleed bent terwijl je baby al de hele ochtend alle zorg van je heeft gehad? Kortom, je nieuwe leventje met je baby is erg druk!

Door gebruik van het makkelijke vriessysteem plan je de hapjes vooruit. Hierdoor heb je altijd al een lekker zelfgemaakt hapje klaar liggen, als je baby honger heeft hoef je het alleen nog maar op te warmen. Ik heb dit systeem helemaal voor je uitgedacht, voor jou kost het 2 uur tijd en dan heb je voor 2 maanden tijd alle hapjes in de vriezer liggen. 

Cursus babyvoeding

In mijn cursus babyvoeding maak ik gebruik van dit systeem om het voor jou heel makkelijk te maken om je baby zelfgemaakte babyhapjes te geven. Zo leert je baby echte smaken kennen, eet je baby echt gezond en geef je je baby een hele goede start.

Kijk hier voor meer info over de cursus


Berichten over Babyhapjes invriezen:
Groentehapje van pastinaak (4 maanden)
11
Groentehapje van pastinaak (4 maanden)
Groentehapje van pastinaak (4 maanden)
De Nieuwe Lekkerbek
0
De Nieuwe Lekkerbek
De Nieuwe Lekkerbek
Lekkere smaakcombinaties vanaf 8 maanden
0
Lekkere smaakcombinaties vanaf 8 maanden
Lekkere smaakcombinaties vanaf 8 maanden
Lekkere smaakcombinaties vanaf 6 maanden
2
Lekkere smaakcombinaties vanaf 6 maanden
Lekkere smaakcombinaties vanaf 6 maanden